Bladerdeeg eigen mix

Published Image Size: 720 × 960

Eigen bladerdeeg van cashew of soya

glutenvrij, koemelkvrij, lactosevrij, histaminevrij, gistvrij, eivrij, soyavrij
Ingrediënten: Bio: cashewnoten, kokosroom, zout, vers citroensap,kokosolie, bio aardappelzetmeel, johannesbroodpitmeel, rijst, tapioca, aardappelmeel, xanthaangom, palmvet , kokosvet , zonnebloemolie , water, wortelsapconcentraat , zonnebloemlecithine , citroensapconcentraat, koudgeperste citroenolie
Grote vellen worden opgerold geleverd. Ze zijn verpakt tussen 2 vellen papier , opgerold op een rolletje.
Alle glutenvrije bladerdeeg in grote vellen scheuren bij het afrollen. Dus deze moet je altijd even bewerken.
Laat het deeg op kamertemperatuur komen (niet te warm) en plooi het in 4, plaats het tussen de 2 papieren, en gebruik het rolletje om het deeg uit te rollen. Handig toch?